Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Coopertest ikväll! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Coopertest ikväll!

Ikväll är det coopertest i Campushallen med NocOut! Kollade in förra årets resultat som gjordes den 29/11-11, så nästan på dagen ett år sen. Kom exakt 2600 meter vilket gav 4:37  minuter/km… Det ska jag slå ikväll!

Related posts:

  1. Plankan…
  2. Långdistansträning med fartökning
  3. CrossFit
  4. Fredag!
Taggad , ,

2 kommentarer pä “Coopertest ikväll!

  1. Camilla skriver:

    Lycka till och kör hårt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>