Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » CrossFit Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

CrossFit

Gick på ett prova-på-pass på CrossFitLKPG ikväll! Uppladdningen idag: 12-timmar på jobbet! Mosig som få i huvudet och en millisekund övervägde jag om jag skulle hem o lägga mig i soffan istället! Icke :-) Iväg och på med träningskläderna! Rensa hjärnan!

Det var grymt skönt att träna ikväll, men om crossfit är något för mig?! Jag är mycket tveksam!
Upplägg ikväll på prova-på-pass:
- Uppvärmning. (urval av olika övningar som nyttas i själva träningsdelen sen)
- Teknik/styrka (de tre övningarna som ska utgöra crossfit-delen, fokus på teknik och hitta rätt vikter)
- crossfit-delen. 10 minuter. (5 thrusters/ 5 burpees/ 5 boxhopp)

image

Thats it! Ingen nedvarvning, ingen stretch…

Betyg: 3 cyklelhjul av 10 möjliga…

Men rackarns så skönt att träna efter en monsterdag på jobbet! Känner mig som en ny människa! Tyvärr spelade mitt lokalsinne mig ett spratt när jag skulle hem, istället för ca 25 minuter cykelväg hem blev det 65 minuter :-/ jaja, det fick ju gå det också – tur det väntade fika när jag kom hem ;-)

Related posts:

  1. Tagga till…
Taggad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>