Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Fredag! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Fredag!

Vad gör man om solen skiner en dag i ett grått november-Sverige?! Man unnar sig några timmar ledigt mitt på dagen! Fredagslyx när det är som bäst!

Hade sedan tidigare i veckan  bestämt att gå på lunchpass idag – Body Pump på Actic! Riktigt grym träning! Läser man träningsforum på nätet så är det många som  ställer sig frågande till body pump som styrketräning – ja, det kanske inte är effektiv styrketräning som att gå och göra övningar i ett gym. Men det passar mig och jag ser det som bra styrkeuthållighetstäning! Det var dessutom grymma Ann som hade passet idag…

Men jag ville även få till lite löpning, sprang till och från gymmet – så totalt 13 km! Gick väldigt tungt hem, men galet nöjd väl hemma!

Nu blir det fredagsmys i soffan ;-) Laddar för helgens distanspass!

Novembersol

No related posts.

Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>