Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Frostskadad! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Frostskadad!

Vinterns andra distanspass på cykel idag!

Dagens funderingar:
Det var ca 3 grader ute och novembergrått o lite disigt! Jag frös något så galet om fingrarna och tårna.
Tårna tänker jag att man kan lösa med el-värmesulor. Men hur ska man hålla sig varm om fingrarna om man vill cykla i vinter? Det kommer ju snart bli minusgrader och ännu kallare att cykla och ÄNNU svårare att hålla värmen om fingrarna!! Tips någon?!

No related posts.

Taggad ,

4 kommentarer pä “Frostskadad!

 1. Helena Enqvist skriver:

  Jag har ett par bra skidvantar som jag använder när jag cyklar. Är jättefrusen om just händerna även när jag åker skidor. Har en varmare lil-sportmodell som funkar fint att cykla med. De är inte så jätteklumpiga och det går att växla. Jag undrar om det inte finns överdrag till handskar att avnända för cykling? Såg det denna blogg häromdagen http://www.snabbarestarkaresnyggare.com/2012/11/mer-vinterklader-for-cykling-och.html

  Hoppas du hittar nåt som gör att du inte fryser!

  • mia skriver:

   Tack för tipset! Blir nog att införskaffa bättre vantar!
   Coola barmits – frågan är hur bra de funkar om man skulle råka krascha?!

 2. Lisa skriver:

  Lobstervantarna är din vän! Hestra har ett par med innerhandske i ull, mycket bättre än typ fleece som det brukar vara. Ett grymt tips är även att komplettera det hela med en innerhandske, då kan du ha med ett extra par torra i en plastpåse i ryggfickan och byta under passets gång. Dels blir det lite varmare och oftast är det att man blir fuktig som gör att man börjar frysa. Finns nog i ull, men jag har kört med vanlig tun bomullshandske från byggvaruhus och det funkar också bra och kostar nästan gratis.
  För mig gör det även JÄTTEstor skillnad hur varm/kall jag är om handlederna, så akta för korta jackor/tröjor.

  Hoppas du får ordning på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>