Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Inspiration! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Inspiration!

Elna skrev för ett tag sen i sin blogg att hon ville få pepp och inspiration! Ibland behöver man det… Men det fick mig att börja fundera – vad är egentligen inspiration? Vad inspirerar? Något som Inspirerar mig till hårdare träning ger kanske ingen inspiration till dig?!

INSPIRATION

Inspiration för mig är många saker, t ex:

 • Gemensamma träningspass
 • Att få träna med dem som är bättre och starkare inspirerar, det får mig att vilja kämpa hårdare
 • Ett mål – kämpa för att nå eller klara av ett visst mål eller lopp!
 • Känslan av att lyckas! Har man en gång fått smaka på hur gott det är att stå på prispallen så vill man gärna dit igen ;-)
 • Träningsvännerna – man vill vara stark och kunna vara med!
 • Få höra att man inspirerar andra!
 • Nya träningskläder – Alltid roligt att känna sig fin i spåret!
 • Livet – Man lever bara en gång! Jag vill leva stark och fartfyllt ;-)

Vad inspirerar dig?! Skriv gärna en kommentar eller varför inte ett eget inlägg?! Vem vet – du kanske kan inspirera :-)

 

 

Related posts:

 1. Lunchpass – energi och vardagslyx
 2. Träningsplanering!
Taggad

5 kommentarer pä “Inspiration!

 1. Camilla skriver:

  Jag inspirerar mig själv (om man får säga så i jante-Sverige). Blir ofta imponerad av hur mycket jag klarar av. Får typ aldrig nån pepp utifrån så jag får peppa mig själv och det blir jag sjukt stark av. :)

 2. Helena Enqvist skriver:

  Och jag blir inspirerad av så mycket! Bland annat du:) Tänker tillbaka på sommaren och hur jädra grym du var! Inspirerad blir jag av vackra cykelbilder, sköna stigar att trampa på och mina spinningdeltagare!
  Just nu formuleras ett blogginlägg i huvudet om detta, tack för den inspiriationen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>