Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Intervaller och NocOut.se Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Intervaller och NocOut.se

Onsdagskvällar är intervallkvällar med IK NocOut.se! Ikväll skulle det dess utom spelas in en liten film om klubben då vi är en av tre finalister till breddidrottspriset – galet kul! Ca 100 starka löpare var med ikväll, trångt på banan men vilken glädje i hallen! Kan man annat än bli glad?!

Jag skulle ta det lugnt ikväll inför Jämjöhalvan på lördag – tror ni man kan ta det lugnt när det är ca 100 andra löpare runt omkring som peppar, skriker, tjoar och klappar upp tempot?! Det gick sådär kan man väl säga… Men kul var det – Tack alla för en grym kväll!

Nocout.se gruppfoto

afterintervalltrött getinnocout.se

Related posts:

  1. Träningsplanering!
Taggad , ,

4 kommentarer pä “Intervaller och NocOut.se

  1. Karla skriver:

    oh no! vilken hemsk bild på mig.. du får gärna ta bort den om du vill, den är ju varken snygg eller rolig!

  2. Mikaela skriver:

    Fin bild på dig Mia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>