Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Långdistansträning med fartökning Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Långdistansträning med fartökning

Idag var det gemensam långdistansträning med NocOut! Långdistans med fartökning. Vi delades in i grupper beroende på vår ungefärliga miltid, den grupp jag var med i ska springa milen på ca 45 minuter (vilket jag fortfarande aldrig har gjort, men gruppen under var miltiden på 50 minuter, jag har sprungit på 47 minuter så jag tänkte att jag pressar mig lite extra :-)).

Upplägget var: uppjogg 1,5 km + 11 km i 5:44 min/km + 5 km i 4:55 min/km + 2,5 km nedjogg. Utan vila. Riktigt härligt pass, det svåraste var att hålla igen de första 11 km och verkligen springa långsamt, vi fick hela tiden hålla koll på klockan och be varandra hålla igen.. Sen kändes det riktigt skönt med en fartökning sista km, som gick längs med Göta Kanal, att det dessutom var vindstilla och sol gjorde passet inte sämre ;-) Underbar lördag!

Löpning längs Göta Kanal i Novembersolen

Totalt var det 6 olika grupper – jag tror att alla var väldigt nöjda! Håkan i NocOut hade gjort ett grymt bra jobb att reka rundor åt de olika grupperna så de kom i mål nästan samtidigt! Tack Håkan för ett fint pass på en fin lördag!

Elin o AndreasNovembersolen Grupp 3

På väg tillbaka Mia, Elin och Andreas

 

 

Related posts:

  1. Plankan…
  2. Lördag – långpass!
  3. Racerapport: Jämjöhalvan!
  4. Träningsplanering!
Taggad , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>