Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Plankan… Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Plankan…

Norska superintervaller med NocOut stod på schemat idag, hård löpning 4 minuter följt av 3 minuter vila 4 gånger (4×3)x4. Jag kände redan på vägen till träningen att det gick tungt, sliten i benen efter helgens halvmara, och sliten efter gymhänget igår… 5 minuter plankan igår har satt sina spår i magen! Är jag bara gnällig eller så kanske det är dags för en välbehövlig vilodag?!

Sen kom tomten till träningen :-) Nja, inte riktigt, men nästan, Anna kom med nya klubbkläderna! Snygga nya löpartights, buff o mössa låg i påsen!

image

Snygg i löparspåret är man iallafall ;-) Ska bara bli snabbare också… Jobbar på den!

Related posts:

  1. Mitt första blogginlägg!
  2. Träningsplanering!
Taggad , ,

2 kommentarer pä “Plankan…

  1. [...] Men varsågoda – mer rörlig planka:Och KUL att så många bloggkompisar plankar. Heja oss!!!Mia plankarIngrid (som faktiskt var först med att blogga planka) plankarHelena plankarSandra plankarKarin [...]

  2. [...] så en uppdaterad lista på alla plankande bloggisar, hur går det för er?Bigmollo plankarMia plankarIngrid (som faktiskt var först med att blogga planka och vars instagramflöde inspirerade mig att [...]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>