Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Säsongens första vinterdistanspass Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Säsongens första vinterdistanspass

Säsongens första vinterdistanspass på cykel! Tanken är att försöka få till bra distanspass ute under vintern för att få en bättre grund inför säsongen 2013!

Det var riktigt grått o trist när jag gav mig iväg, men det regnade inte och det var skönt i luften – alltid något i november.

Höststig  Mia  Vinterben

Den blev inte så lång långpass idag, 5 mil på stigar, grusvägar och en hel del asfalt! Mitt vinterhärk gör sig inte så bra på stigar, så fort jag kom in på stig så sjönk hastigheten drastiskt till knapp styrfart, får kanske tänka om o hålla mig på asfalt och grusvägar i fortsättningen – men roligt var det! Det är ju lite mer Rocky över att köra vinterpass ute än att sitta inne i spinningsalen o gnava…

vinterhärk

Min vintercykel – en tung gammal MTB, med dubbdäck och en fin kompislapp om man skulle få sällskap på en tur i vinter :-)

Related posts:

  1. Mitt första blogginlägg!
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>