Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Tagga till… Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Tagga till…

Suck! Sitter på jobbet, inne på 12′e timmen nu, trött! Försöker tagga till för lite träning ikväll, hade helst velat gå hem och lägga mig på soffan! Dags att plocka fram pannbenet – Tagga till för lite träning! Jag har ju bokat in mig på prova-på-pass på CrossFit-gymmet i stan. Ska bli spännande – rapport kommer senare ikväll (eller imon ;-))

Och JA, det ska bli hur skönt som helst att rensa huvudet efter en heldag på jobbet ;-)

mitt kontor

No related posts.

Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>