Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Träningsplanering! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Träningsplanering!

Ikväll var det en första träff med löpcoach Jonas! Planering, upplägg och träningssnack inför vinterns grundträning och säsongen 2013! Jag vill ta ett steg ytterligare i träningen och utveckla mig som löpare!
Känner mig taggad och förvånansvärt lugn inför all kommande löpträning och självförtroendet inför ett av 2013-års stora mål är – just nu – starkt! Det är Berlin Maraton jag syftar på och vad målet är – det återkommer jag med…

image

No related posts.

Taggad ,

6 kommentarer pä “Träningsplanering!

  1. Helena Enqvist skriver:

    Vilken cliffahanger!
    Spännande att få följa dig, nu hoppar jag lite på stolen, vill höra MER!

  2. Mikaela skriver:

    Spännande! Grymt med Berlin Maraton, det kommer du ju fixa galant!

  3. Oj vad seriöst! Du får dra med mig på tåget så att jag lyckas ta mig runt Berlin. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>