Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vad som gör mig glad! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vad som gör mig glad!

Henrik Öijer postade en lista om 5 saker som gör en glad och uppmanade att göra detsamma! Kan vara riktigt bra att bara stanna upp och faktiskt tänka till ett par minuter på det som faktiskt gör en glad – och vara glad!

  1. Min underbara pojkvän och sambo, Daniel! Älskar honom! Han tar fram många bra sidor hos mig och får mig att må bra!
  2. Mina vänner och familj! Tack för att ni finns och ställer upp för mig!
  3. Träning – i alla former – nästan ;-) Men framförallt gemensamma distanspass!
  4. Leda mina spinningklasser – det ger positiv energi!
  5. Mat!

Vad gör dig glad?! Stanna upp och tänk efter!

  MTBlerigafötter Danne_2012       IMG_20120517_151756

No related posts.

Taggad

2 kommentarer pä “Vad som gör mig glad!

  1. Elna skriver:

    Du gör mig glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>