Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vinterhärk! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vinterhärk!

Hade lite problem att bromsa när jag var ut o cykla distanspass i söndags, det vill säga att bakbromsen tog inte alls… Hyfsat nya bromsbelägg på så vad är felet?! Privata cykelmeken (aka sambon) hävdade bestämt att det inte gick att lösa – att det berodde på ny begagnad fälg… Jag är lite för envis ibland så jag hävdade att det borde vara något annat fel!

Var o lämnade in den hos cykelmeken – tydligen några fjädrar någonstans som var ”helt slut”… Och min nya begagnade fälg behövde riktas upp! Dvs, mina nya bromsbelägg spelade ingen roll alls… :-) (synd att säga att man är teknisk…)

”Pärlan” är uthämtad – Nya fina fjädrar (som jag fortfarande inte vet var de sitter, men jag fick nya bromshandtag mm) och ett uppriktat hjul – så nu är bromsverkan återställd – redo för nya cykeläventyr! (hur mycket äventyr man nu kan ha på ett vinterhärk – men ändå ;-)

 

No related posts.

Taggad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>