Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Distanspass med IK Akele och göteborgsvarvet! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Distanspass med IK Akele och göteborgsvarvet!

NocOut-gänget skulle springa till Åtvidaberg idag o äta julbord. Var allt annat än sugen på fler julbord så det blev distanspass tillsammans med IK Akele och göteborgsvarvet.

Totalt ett 30-tal löpare som delades in i 4 grupper. Jag hängde på gruppen som skulle springa i 5:30 tempo, vi var 7 st som sprang ihop.

Trevligt gäng i trevligt tempo! Jag var nog en av de få som inte var Akele-folk.. Kände mig nästan lite ensam i min röda NocOut-jacka :-) Inte van att  det var så få NocOut-are!
Totalt blev det 20 km med transportlöpning t&r Ryds motionscentrum.

image image

Nu blir det soffläge resten av dagen tror jag ;-)

Related posts:

  1. Långdistansträning med fartökning
  2. Vilken vecka!
  3. Intervaller och NocOut.se
  4. Racerapport: Jämjöhalvan!
  5. Coopertest med NocOut!
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>