Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » KM 800-meter och plankan! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

KM 800-meter och plankan!

Ikväll var det NocOuts KM på distansen 800 meter. Jag har haft ångest hela dagen. Det är ren o skär smärta att springa korta distanser!
Jag skulle ut i första heatet, totalt 7 damer i heat 1. Öppnade aningens för hårt på 39:04. (inomhus bana, 200 meter). Tappade redan andra varvet som landade på 42:40. Tredje varvet gjordes på 45:47. Mjölksyra upp i halsen, det brände när jag försökte andas, domningar ut i armarna – ren smärta och det var ett varv kvar! Sista varvet gjordes på 44:36.
Kom i mål på 2:51:27. Två minuter, femtioen sekunder och tjugosju hundradelar ren smärta… Och så jäkla roligt det var, jag ser fram mot nästa år! Det räckte till en femteplats i KM. De tre främsta får numera medalj, och fr.o.m i vår kommer det delas ut poäng vid varje KM. Jag vill (ska!) ha en sån där medalj under nästa år…

Kvällen är inte slut efter detta :-) när jag kom hem var det dags att testa sig i plankan igen, om jag inte minns helt fel var det sista dagen i Elnas utmaning idag…
Sambon peppade mig under plankan och den slutade på 7:11:40… En bra avslutning på dagen!

image

image

Nu tar jag min prologhosta från 800-meters loppet och går o lägger mig ;-)

Related posts:

 1. Plankan…
 2. Racerapport: Jämjöhalvan!
 3. Plankan fortsätter…
 4. Distanspass med IK Akele och göteborgsvarvet!
 5. Lunchpass – energi och vardagslyx
Taggad , ,

4 kommentarer pä “KM 800-meter och plankan!

 1. Karla skriver:

  Du är grym!!! Dubbelt grym! ..och sån j*kla vinnarskalle! ;)

 2. Elna skriver:

  Jag tycker att du är så bra! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>