Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Lunchlöpning i snöyra Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Lunchlöpning i snöyra

Sitter o jobbar hemma idag, ganska skönt att inte behöva ge sig iväg till jobbet i snöyran! Det är dessutom väldigt smidigt att passa på att ta ett lunchlöppass!

Det blev 8 km idag, härligt att komma ut o få lite dagsljus! Sprang bl.a. förbi Mjärdevi (stort företagsområde) och Universitetsområdet. Det slog mig hur mycket folk det faktiskt var ute i snöyran – fler än mig som ville ha dagsljus, frisk luft, träning och motion – väldigt många som promenerade och några som sprang… Man blir glad!

image image

Väl hemma behövdes det skottas lite snö så rygg och armar fick lite träning också ;-)

Related posts:

  1. Fredag!
Taggad , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>