Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Skidglad! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Skidglad!

12,5 km skidlycka idag! -10 grader och sol! Tyvärr kom jag ut först i skymningen, så endast 5km i dagsljus, sen tändes pannlampan…

Körde milspåret på Vreta kloster golfbana utanför Ljungsbro, fantastiskt fin böljande bana, tyvärr var det lite dåligt stavfäste o spåren var lite lösa, men det kommer bli bättre, lovas mer snö i veckan :-)

Sen var jag ju tvungen att testa Vretaslingan också innan hemfärd. När den är klar kommer d bli 3,3 km elljusspår med dubbelspår + skatespår. Hittills är det 800 meter klart, vet inte när det beräknas vara helt klart… Men en sak är säker – Vretaslingan kommer bli kanon!

Nu väntar pepparkaksdegen i köket!

image image image

Related posts:

  1. Skidpremiär
  2. Vilken vecka!
  3. Vinterväder + oplogat = svettig cykeltur
Taggad , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>