Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vinter! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vinter!

Äntligen vinter!

Varit i London fyra dagar – vilket innebar fyra vilodagar. Kom hem 19:30 ikväll efter en heldag på flyg och tåg – på med löparkläderna, icebugs och pannlampan – ut i spåret! Fick ihop 9 km, grymt skönt! Och så vackert… Älskar vintern!

Nu blir det dokument utifrån om Lance Armstrong…

image image

No related posts.

Taggad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>