Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vinterväder + oplogat = svettig cykeltur Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vinterväder + oplogat = svettig cykeltur

Jag älskar vinter!

Och idag var det 15 cm mer snö än igår när jag somnade! Lycka!

Tyvärr var tydligen inte cykelvägen till jobbet prioriterad i plogbilens rond idag, det tog 45 minuter istället för ca 20 minuter… Svettigt men barnsligt roligt! (Får man funbeata detta?!)

image

Related posts:

  1. CrossFit
  2. Frostskadad!
Taggad , ,

2 kommentarer pä “Vinterväder + oplogat = svettig cykeltur

  1. Mikaela skriver:

    Alltså jag beundrar dig, jag har tagit bussen de senaste tre dagarna. Men jag skyller på att mina bromsar är trasiga och att jag inte vill ta den risken utanpå den vanliga risken det innebär med all snö… typ…

    Jag känner mig som världens sämsta vintercyklare… ;)

  2. Karla skriver:

    Klart man får!! jag tog också MTB idag, men jag bor ju betydligt närmre jobbet.. blev svettig ändå! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>