Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Första inlägget 2013 Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Första inlägget 2013

God fortsättning på det nya året!

Hur startar du ditt år?! Jag kommer rivstarta ikväll med grymma Norska superintervaller tillsammans med NocOut.se. En bra start på nya året!

Jag har även satt upp två nya mål i funbeat:

 • 400 träningstimmar 2013
 • 35 km löpning/v

Övriga mål i träningen är att utveckla mig på min MTB – tekniskt i skogen, våga pressa mig mer på träning för att bli starkare och bli en snabbare MTB-cyklist.

Mål i livet 2013 – fokus på mig själv – tänka på min hälsa, må bra, äta bra mat och njuta av livet! Må bra helt enkelt och vara snäll mot mig själv!

Nu kör vi!!

Related posts:

 1. Mål och utmaningar under 2013
 2. Återblick 2012
 3. Mitt första blogginlägg!
 4. Säsongens första vinterdistanspass
 5. Statistik och sista träningspasset 2012
Taggad , , , ,

6 kommentarer pä “Första inlägget 2013

 1. Mikaela skriver:

  Heja dig!
  Själv rivstartade jag (och Johan) med en joggingtur igår, och idag tänker jag köra skidor för första gången sen förra vintern. Det kan gå lite hur som helst det :)

 2. Camilla skriver:

  Nu är de väl så att året startade igår? ;) Jag började då med att gå ut hårt: 11,5 km powerwalk, 12 km löpning samt 90 min tung styrketräning. Behöver jag säga att jag var nykter på nyår? ;) Idag har det blivit en pw innan jobbet och sen gymet i eftermiddag. Nu kör vi! :)

 3. Ida skriver:

  Förkyld som jag är började jag året igår med en promenad. Men jag planerar att köra igång ordentligt på lördag då jag ska teama spinning med en härlig tjej ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>