Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Intervallpass – hatkärlek Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Intervallpass – hatkärlek

Jag skulle ju ta en lugn löprunda idag, ett myspass efter dagens Tour de ski-etapp. Icke – lyckades bli meddragen på ett intervallpass!

Kollade om jag kunde få sällskap – men sällskapet skulle ut och springa tröskelintervaller – vad göra?! Hänga på såklart – alltid roligare att springa med sällskap!

Tröskelintervaller; 6×6 minuter med 2 minuters setvila. Lyckades öppna ca 10 s för fort med 4:35, vilket gjorde att de tre sista intervallerna var smärta, tungt satan – men vilken lycka när det var gjort! Snabbaste intervallen gick på 4:33 och den långsammaste gick på 4:55.

Finns det något som är så ångestframkallande som ett intervallpass – samtidigt som det är så fantastisk när det är gjort?! Nu tar jag fredag, fredagsmys i soffan, inväntar sambon som är ute och gnuggar cykel!

 

Related posts:

  1. Långdistansträning med fartökning
  2. Vilken vecka!
  3. Statistik och sista träningspasset 2012
  4. Lördag – långpass!
  5. Plankan…
Taggad , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>