Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Konsten att ta det lugnt Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Konsten att ta det lugnt

Hade ett DNF-pass igår. Kroppskrället gav upp på intervallpasset! Började kallsvettas och känna mig yr, var orolig att det var en förkylning på gång men vaknade utan symptom idag.

Tog gymväskan med mig till jobbet, tänkte ta och gå på Ankies spinningpass och få inspiration, ta det lugnt och bara rulla med och sen göra min rehabövningar för knäet. Åhh med en så grym instuktör bakom styret kan man ju inte ta det lugnt!!! Maxpuls och mjölksyra – Sån energi i salen! Tack Ankie – Du bjöd på en endorfinkick delux!

Det blir lugnt imorgon istället!

Related posts:

  1. Det ska börjas i tid
  2. Gym och en planka
  3. Vilken vecka!
  4. Lunchpass – energi och vardagslyx
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>