Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Långdistans-spinningpass Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Långdistans-spinningpass

Idag var det premiär för Nocout.se-långdistansspinningpass! 2 timmars spinning på Campushallen! Det kommer vara långdistans-spinningpass varannan lördag hela våren – mycket för att få en bra start på cykelsäsongen även för de som inte cyklar ut vintertid! Jag och Ida var först ut att leda passet. Ida inledde passet och jag avslutade!

Drake vad roligt det var – jag ville inte att min timme skulle ta slut. Sån stämning och ett sånt ös i hallen :-) Mer träningsglädje åt folket!

  

NocOut för mig är ren träningsglädje – gemenskap – vänner – lycka!

Related posts:

  1. Testkörning av vårens spinningpass
  2. 5 spinningpass på 3 dagar…
Taggad , ,

En kommentar på inlägget “Långdistans-spinningpass

  1. Lina skriver:

    Kul med långspinning! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>