Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Långloppscupen 2013 Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Långloppscupen 2013

Sitter o tittar ut på ett grått, disigt och vintergrått Linköping – längtar efter vår, torra fina stigar och skogar! Jag längtar efter att få ut o köra MTB, längtar efter långloppen och allt som hör till!!

Långloppscupen inleds i Skövde den 11 maj – längtar efter känslan som infinner sig när man precis kommit upp för sista backen – strupen – och är på väg in mot mål! Längtar med en skräckblandad förtjusning ;-) Längtar!

  

 

 

 

 

 

Related posts:

  1. Mål och utmaningar under 2013
  2. Första inlägget 2013
  3. Statistik och sista träningspasset 2012
  4. Lunchpass – energi och vardagslyx
  5. KM 800-meter och plankan!
Taggad , ,

En kommentar på inlägget “Långloppscupen 2013

  1. Elna skriver:

    Jag längtar också. Som en tok! Vad kul det ska bli!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>