Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Ny gps-klocka?! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Ny gps-klocka?!

Det kom upp en liten (mycket liten) diskussion om gps-klocka på helgens VasaCamp – vilken nu har startat en fundering om eventuellt en ny gps-klocka i mitt lilla träningstokiga huvud.

Så, dagens I-landsproblem:
Jag skulle vilja ha en ny gps-klocka. Efter x-antal timmar bilresa, googlande och diskussion med träningsvänner har jag kommit fram till att det är en Garmin 910xt som jag skulle vilja ha.
Problemet (eller dilemmat?) är att jag har en fullt fungerande Garmin 305 foreRunner.

Kan man motivera ett köp av en sak som man egentligen inte behöver – men väldigt gärna vill ha?! Ska man bidra till konsumtionssamhället – eller ska man avvakta tills klockan ger upp och dör?!

Är det värt att investera i en ny klocka bara för att få betydligt bättre batteritid, kunna simma med den (vilket jag inte ens gör i dagsläget) samt att få ett bättre multisportläge?! I övrigt tror jag den har i princip samma funktioner… Eller är det ytterligare funktioner som skiljer? Eller finns det kanske andra/ytterligare fördelar med 910′an?!

Related posts:

  1. Träningsapp’ar – inspiration?
Taggad , ,

5 kommentarer pä “Ny gps-klocka?!

  1. Rebecca skriver:

    Jag har 910xt och är skitnöjd, men för min del så var simmfunktionerna mycket övertalande eftersom jag trivs så bra i vattnet. Du kan ju alltid sälja din gamla och 910xt triathlon bundle är relativt billigt på wiggle :)

  2. ola skriver:

    Ja är nöjd ägare till Timex ironman gps. Relativt billig och många inställningsmöjligheter

  3. Kim skriver:

    Mkt bra frågeställning! Har också en fungerande 305:a. Problemet är att den kommer ALLTID att fungera, precis som en gammal Nokia… Köp!!! Nej förresten, köp inte…eller…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>