Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Rodd – smärta! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Rodd – smärta!

I februari är det NocOut-KM i rodd, 1000 meter. Rodd är hypat just nu i Linköping – alla kör rodd! Jag också :-)

Ikväll testade jag för första gången distansen för att se var jag låg genom ett försök att köra max. Man kan under hela januari skicka in kvaltider.

Öppnade lugnt, första 300 meter kändes riktigt kontrollerade – de sista 700 meter var jobbiga, det var en balansgång för att inte gå stum och ändå trycka för att inte tappa fart! Sista 100 meter kände jag att jag kunde trycka på lite till. Jag vill under 4 minuter – jag tror jag kommer kunna göra det. Frågan är hur man ska känna av och disponera krafterna rätt…

image

Nytt försök den 22/1!

Related posts:

  1. KM 800-meter och plankan!
  2. Statistik och sista träningspasset 2012
Taggad , ,

2 kommentarer pä “Rodd – smärta!

  1. Camilla skriver:

    Bra jobbat! Jag roddar inte och kommer nog inte göra det heller. ;) Har inte rodd på Gymbolaget och orka gå till det andra gymet bara för det. ;) Sen är jag troligtvis kass på det också eftersom jag inte kört mer en ett par minuter någon gång, haha! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>