Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Expo: Hälsa och Träning Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Expo: Hälsa och Träning

Det var mässa i Linköping i helgen. Expo Hälsa och träning på Konsert och Kongress.

NocOut.se skulle ha en monter och vi medlemmar var där och pratade med folk, berättade om klubben, gemenskapen, träningspassen och allt runt IK NocOut.se Det slog mig när jag snackade med några – hur fantastisk klubben NocOut.se är! Vilken glädje och värme man möts av – överallt – på varje pass!

130203 Nocout.se's monter på mässan Hälsa och träning 130203 Nocout.se's monter på mässan Hälsa och träning, 2 

Finns det liknande gemenskap i andra klubbar? Jag tror inte det!  Alla gläds åt varandras framgång, är intresserade av varandras tider, vill veta träningsupplägg och funderingar innan ett pass. Som på intervallpasset i onsdags – det var 100 personer på passet, en onsdagskväll klockan 8 – fantastiskt! Och spannet på de som är där – alla från elitlöparen till vanliga motionärslöparen. Att en klubb kan dra 100 personer till ett intervallpass – fantastiskt! Mycket tack vare underbara Håkan som lägger ner hela sin själ i intervallpasset gällande upplägg, olika tider och tänk beroende på hur stark löpare man är.

130203 Nocout.se's monter på mässan Hälsa och träning, 4 130203 Nocout.se's monter på mässan Hälsa och träning, 3

Lotta och jag passade på att smita ifrån montern en runda för vi hade fått veta att det var en plankanutmaning i en av de andra hallarna – det var Nordic Military Training-montern som hade det. Ja, självklart skulle vi vara med! Jag stod i 6:02. Fick senare höra att en annan tjej hade slagit min tid – vad gör det när det var en NocOut-brud? Starka kvinnior i klubben ;-) Lotta körde även jägarvilan – och stod i 4:02. Om hon vann där vet jag inte… Kul var det! O vi gjorde ju lite smygreklam för klubben även där!

2013-02-03 Plankanutmaning NMT montern 

En grym söndag helt enkelt! Hänga med vänner och snacka träning!

 

Related posts:

  1. Intervaller och NocOut.se
  2. Statistik och sista träningspasset 2012
  3. Distanspass med IK Akele och göteborgsvarvet!
  4. Lunchpass – energi och vardagslyx
  5. Första inlägget 2013
Taggad ,