Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » KM1500meter Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

KM1500meter

Jag är nervös… Ikväll är det KM 1500 meter.

Kan tyckas fånigt att vara så nervös inför ett vanligt KM! Men för mig, och för många andra i klubben, är det stort! Det snackas upp, snackas taktik, det tippas placeringar – ja ni hör ju… Klart man vill vara med i toppen och fajtas med de andra snabba brudarna! (såg att jag blivit tippad 6a)

Ikväll ska jag springa fort, jag ska pressa mig själv och det ska göra ont!

Related posts:

  1. Rodd – smärta!
  2. Coopertest ikväll!
  3. Första inlägget 2013
  4. Vilken vecka!
  5. Återblick 2012
Taggad , ,