Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » 5,5 km! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

5,5 km!

Gjorde ett löptest idag för att se om jag håller för löpning. Bestämde mig redan innan start för att hålla mig nära hemma, vara nöjd oavsett sträcka och stanna direkt om det började göra ont…

Det gick sådär. Fick ihop 5,5 km i 4:43-tempo. Gick hyfsat att springa men har en ”konstig” känsla i höft och ben.
Tyvärr har jag nu några timmar efter ont och är lika stel som en pigg 95-åring. Men men… Hoppet om Växjöhalvmaran 1 maj lever!

image

image

Related posts:

  1. KM 800-meter och plankan!
  2. Intervallpass – hatkärlek
  3. Racerapport: Jämjöhalvan!
  4. Mitt första blogginlägg!
  5. KM1500meter
Taggad ,