Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Årets hittills bästa solskenspass Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Årets hittills bästa solskenspass

Har ju ett ben som inte gjort annat än krånglat sista tiden! Därför var dagens pass en seger! Visserligen inte löpning men cykel – 5 soliga mil på mitt vinterhärk! (Låter inte så långt, men utan cykelskor för att spara baksidan vänsterlår var det fullt tillräckligt ;-))

image

image

Related posts:

  1. Säsongens första vinterdistanspass
  2. Återblick 2012
  3. Vinterhärk!
  4. Vinterväder + oplogat = svettig cykeltur
Taggad , , ,