Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Att tro på sig själv Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Att tro på sig själv

Jaha.. Bloggen har ju fungerat som den ska och inte ett vettigt inlägg har det blivit… Vad ska man säga – kroppen fungerar ju inte som den ska så det är ju inte så roligt att försöka skapa blogginlägg som kanske ska kunna inspirera andra människor! En muskelbristning baksida lår har satt stopp för träning denna veckan :-/ Roligare kan man ju ha än att bara trampa för cirkulationens skull…

Tankarna börjar direkt spöka och skrämma mig. Tänk om… Men så fick jag så himla bra pepp av en kompis som förtjänar att bli citerad här och nu:

Tro inte på allt du tänker!

Så himla bra!! Tack för det! Ta de orden med mig och kämpar vidare ;-)

Related posts:

  1. Konsten att ta det lugnt
  2. Träningsapp’ar – inspiration?
  3. Ny gps-klocka?!
  4. Knäproblem
  5. Inspiration och motivation
Taggad