Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Det finns hopp om livet! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Det finns hopp om livet!

Rehab, rehab och åter rehab…

Jag som tycker att gym och styrketräning är det ”tråkigaste som finns” (kan det vara därför jag inte håller mig skadefri?!) blev inte direkt överlycklig av sjukgymnastens ord: ”detta vill jag att du gör ofta, och med ofta menar jag helst varje dag…”.

Men men, jag vill ju bli stark, frisk i kroppen och hålla mig hel – många bra anledningar till att göra min rehab – så nu är det bara att gå till gymmet och göra’t!

 

Related posts:

  1. Konsten att ta det lugnt
  2. Att tro på sig själv
  3. Inspiration!
  4. Knäproblem
  5. Inspiration och motivation
Taggad