Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Träningsabstinens Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Träningsabstinens

Ahhhh!!!! Jag blir galen!

Varför, VARFÖR, kan man inte bara få vara hel, stark och frisk i kroppen!?

Mitt ben krånglar med mig. Igår testade jag att springa, sjukgymnasten gav grönt ljus och sa att det var ok om det kändes bra. Jag gav mig ut på en liten runda och höll mig väldigt nära hem hela tiden. Och det kändes faktiskt bra när jag sprang. Visst, inte fantastiskt, men ändå helt ok. Hade inte ont medan jag sprang… Kände mig lite öm o stel efter men ändå ganska ok!
Idag har jag ont :-( så träligt!

Varit in på gymmet och Rehabbat nu, crosstrainer och gummiband – kul! Hur kul som helst… Verkligen!

Får väl bara nöta på och hoppas på resultat! Som min vän Elna sa: Vi tävlar oss i form när det drar igång…

image

Related posts:

  1. Träningsabstinens!
  2. Knäproblem
  3. Det finns hopp om livet!
  4. Att tro på sig själv
  5. Racerapport: Jämjöhalvan!
Taggad