Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Borlänge Tour dag #1 Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Borlänge Tour dag #1

Sprint. 700 meter! Först tidkval och sen final.

Vi är 6 damer i D30. Tidkvalet var jämnt, det skiljde 5 s mellan 1a dam och sista dam. Jag kom sist med 1,7 s upp till 5 dam.

Saker att jobba med:
- Jag är långsam i starten
- Jag är feg och vågar inte ta för mig inför kurvorna och in på stig!

Det är svårt att köra kort o snabbt!

Skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd… Bara att bryta ihop o köra bättre imon!

image

image

Related posts:

  1. Propaganda av MTB
  2. Säsongens första vinterdistanspass
  3. Konsten att ta det lugnt
  4. Hökensåsracet
  5. Den där känslan…
Taggad , ,