Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Hökensåsracet Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Hökensåsracet

Igår var det tävlingspremiär i Tidaholm – hökensåsracet. Sverigecup och deltävling i västgötacupen.

Jag körde i klass D30. Kalasfin bana, lätt tekniskt sett men ganska tung med ett par rejäla backar!

I D30 var vi tre damer (3!) var är alla andra tjejer som gillar att cykla? Konkurrensen är obefintlig…

Jag kom trea igår – eller sist hur man nu vänder på det. Fast d låter bättre o säga att man kom 3a ;-) Oavsett placering så är jag jättenöjd – det var en rolig bana, jag tog mig fram överallt, tog mig upp för alla backar, bra väder, torrt o fint i skogen och jag njöt av cyklingen :-) En bra lördag helt enkelt!

image

Related posts:

  1. Återblick 2012
  2. KM 800-meter och plankan!
  3. Första inlägget 2013
  4. Den där känslan…
  5. Konsten att ta det lugnt
Taggad , , ,