Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » MTB-ol i Eksjö! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

MTB-ol i Eksjö!

Åkte ner till Eksjö för att testa MTB-ol för första gången!

Visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig mer än att start o mål var vid Ränneborg var de finaste stigarna finns i Eksjö. Så oavsett så förväntade jag mig rolig cykling.

image

Det fanns ”lätt-kort”, ”medelsvår-medel’ och ”svår-lång” att välja på i öppen bana (motionsklass där alla som inte är medlem i en orienteringsklubb kan vara med). Valde medelvarianten. 17 kontroller skulle stämplas.

Gjorde några grova missar, läste fel på kontrollsiffran på en kontroll och trasslade till det i vägval på ett par kontroller.

Men jag lyckades hitta alla kontroller och dessutom i rätt ordning :-)

MTB-ol tror jag kräver mycket träning för att bli säker på att läsa kartan bättre i farten, vågade inte riktigt slappna av o läsa o farten. Har stor förbättringspotential på det här! Kul var det så det ska absolut testas igen!

image

Related posts:

  1. Backträning #1 inför Åre
  2. Propaganda av MTB
  3. Säsongens första vinterdistanspass
  4. Skidpremiär
  5. Konsten att ta det lugnt
Taggad