Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Kan man lita på bondepraktikan? Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Kan man lita på bondepraktikan?

Anmälde mig till öppet spår för ett tag sen. Funderade lite över det när jag cyklade hem idag. Kommer vintern bli bra?! Kommer jag kunna åka tillräckligt många mil?
Kommer det bli mycket snö?

Jag har alltid fått höra att i gamla bondepraktikan (ursäkta stavningen om det inte är rätt) så står det att om det är gott om rönnbär så blir det en kall och bister vinter! Har ni sett vad gott om rönnbär det är?! Jag tror på bondepraktikan och tolkar att det kommer bli mycket snö och många mil i skidspåren för mig!

image

Related posts:

  1. Att tro på sig själv
  2. Skidglad!
  3. 5 spinningpass på 3 dagar…
  4. VasaCamp – Bruksvallarna – Träningsdag 3
  5. Lunchlöpning i snöyra
Taggad , ,