Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Snapphaneturen2013 Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Snapphaneturen2013

Cykelpropaganda! Cykel när det är som bäst!
Hässleholm CK bjöd på en fantastisk upplevelse i år igen! Underbar bana med roliga stigar, underbara funktionärer, bra väder (inte så mycket Hässleholm CK’s förtjänst, men ändå, en bonus) – ett toppen arrangemang!

Tyvärr är jag inte i toppform direkt, så jag rullade in på 4h52m, en 7e plats i D30. Men, nöjd ändå, cykeln funkade kanon, och vilken cykling!! Vilka stigar! Som sagt – cykelpropaganda

image

image

image

Related posts:

  1. Borlänge Tour 2013
  2. Mot Hässleholm och LLSM
  3. Att tro på sig själv
  4. Det finns hopp om livet!
  5. Knäproblem
Taggad ,