Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Förkylningen från helvetet Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Förkylningen från helvetet

På jobbet vabbas det av de som har barn. Det skrivs om Vabbruari i tidningarna.. Jag har också vabbruari – fast VAM – Vamruari. Vård av Mia. Förkylningen från helvetet har intagit min kropp =( Ont i halsen, täppt i bihålorna och allmänt gnällig! Ingen träning på 1,5 vecka nu. Tror min sambo snart kastar ut mig om jag inte får träna snart ;-) Om man ska se något positivt så har ju förkylningen lyckats komma helt rätt sett ur OS perspektiv! ;-)

 

Related posts:

  1. Att tro på sig själv
  2. Ny gps-klocka?!
  3. Frostskadad!
  4. Mitt första blogginlägg!
  5. Billingeracet Skövde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>