Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » fikacyklingspremiär! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

fikacyklingspremiär!

Eller, premiär i Sverige! =)

Det var jag och 19 grabbar. Det är både för och nackdelar att cykla med grabbar. Nackdelen: de är lite för starka och hetsar gärna varandra. Fördelen: Det är alltid någon som förbarmar sig och är dragvillig om man tappar!

Håkan som styrde upp passet idag sa: ”Nu tar vi det lugnt de första 5 milen”. Jag flög av i kantvinden på slätten innan vi ens kommit halvvägs till Motala (skulle köra från Linköping till Motala o fika. Några ville se VM-banan till tritävlingen i sommar). Stort tack till Tobbe som sänkte tempot och gjorde mig sällskap till Motala. Efter en dubbel espresso i Motala skulle vi hem igen. Då säger Håkan att: ”Nu sänker vi tempot och tar det lugnt tillbaka”. Suck, vi hann väl inte mer än ut ur Motala så flög jag av… Stort tack till Björn och Andreas som drog mig hem! =)

Nu ligger jag i soffan, med benen i högläge och somnar nästan… =) Tur det inte är några måsten i kalendern idag!

Och så passade jag på att spana in nya bron i Motala, fotade den och på hemvägen cyklade vi över! En fin bro!

Related posts:

  1. Vårkänslor!
  2. Den där känslan…
  3. Racerpremiär!
  4. Intervallpass – hatkärlek
  5. Vinterhärk!
Taggad ,

2 kommentarer pä “fikacyklingspremiär!

  1. Katja skriver:

    Starkt jobbat! Den bron ska jag spana in när jag cyklar i Motala ihelgen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>