Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Göteborgsvarvets seedningslopp på Mantorp park Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Göteborgsvarvets seedningslopp på Mantorp park

På’t igen.. Det var väl inte helt optimalt att försöka springa snabbt med Barcelona Marathon i benen, men men =) Ville så gärna springa under 46 minuter för att vara på säkra sidan att hamna i samma startgrupp som Karla på Göteborgsvarvet, men kom in på 46:35 (enligt min klocka, ingen officiell tid har kommit ut än). Nu när jag räknat så ser det ut som jag hade sekundrarna på min sida och glider in i startgrupp 7 med Karla! Tjohoo!

Related posts:

  1. Intervallpass – hatkärlek
  2. Tillbaka på banan!
  3. Juldagslöpning
  4. Att tro på sig själv
  5. Ny gps-klocka?!
Taggad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>