Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Hallå våren?! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Hallå våren?!

Det är väl typiskt! Här fick man på nöten för att man plockade fram racern i söndags, för att sommarcykeln togs fram i måndags och för att vinterjackan hängdes undan igår! Idag kom vintern tillbaka med besked!
Suck…. Jag vill ha vår, sol och värme – Nu!

image

Related posts:

  1. Våren anropas!
  2. Ny gps-klocka?!
  3. 10 km snöyra
  4. Skidglad!
  5. Vågar man byta gym?
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>