Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Strava Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Strava

Himmel! Jag har precis upptäckt STRAVA! Hur kul som helst, och hur taggande är det inte med att försöka ta QOM =) Verkr vara en riktig motivationshöjare! (Jo ja, jag misstänker att jag är sist i tränings-Sverige med att ha upptäckt Strava, men men, bättre sent än aldrig ;-) eller?

 

 

Related posts:

  1. Inspiration och motivation
  2. Hökensåsracet
  3. Göteborgsvarvet 2014
  4. Ny gps-klocka?!
  5. Vågar man byta gym?
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>