Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vågar man byta gym? Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vågar man byta gym?

Nu var det gjort, jag har sagt upp mig från att leda spinning på Actic! Sista passet håller jag den 31 mars. Det känns faktiskt ganska skönt! Och det ska bli grymt att fokusera på mig själv ett tag. Kommer helt klart sakna att leda pass, men det kan man ju komma tillbaka till!

Nu är den stora frågan:
Byta gym eller vara kvar?

Jag var o testade ett TRX-pass på ett annat gym i stan. Det känns ju klart som en motivationshöjare att testa nytt gym med nya instruktörer och nya pass…

Fortsättning följer…

Related posts:

 1. Kan man lita på bondepraktikan?
 2. Vinterhärk!
 3. Att tro på sig själv
 4. Det finns hopp om livet!
 5. Regn?

4 kommentarer pä “Vågar man byta gym?

 1. Nu skriver vi med hemliga koder

 2. Helena Enqvist skriver:

  I bland har jag funderat på att göra så. I bland tar instruerandet för mycket tid och energi och jag hinner inte med något annat. När 2 pass i veckan blir 4-5 känns det inte lika roligt och svårt att ge110% av sig själv. Som du skriver, grymt att kunna fokusera på
  sig själv.

  Men så har jag så svårt att sluta, det är ju en sån stor del av mig . Jag vet hur mkt jag skulle sakna det. Åhh..nu fick du mig att bli velig ;-)

  Prova ett annat gym! Passa på att vara deltagare ”på riktigt”:-)

  • mia skriver:

   =) Ja eller hur Helena! Var skadedrabbad mycket förra året, tror att jag kommer kunna fokusera bättre och få bättre återhämtning – eller jag hoppas det iaf! Kommer väl märka om jag ångrar mig ganska snabbt. Det har varit en del av mig att leda pass sen 2008…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>