Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Vårkänslor! Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Vårkänslor!

Våren är här! Hoppas den är här för att stanna… Dagens distanspass på cykel bjöd på sol och 9 grader! Jag och Ida som körde idag vågade oss inte ut på racerpremiär än, men oj vad många vi mötte som var ut på racer. Får tänka att det är bra träning och när racern väl kommer ut kommer det bli extra roligt!

Bjuder inte på några bilder idag, sparar det till nästa runda!

 

Related posts:

  1. Första inlägget 2013
  2. Den där känslan…
  3. Statistik och sista träningspasset 2012
  4. Inspiration och motivation
  5. Kan man lita på bondepraktikan?
Taggad ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>