Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Varvet Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Varvet

Göteborgsvarvet – en riktig folkfest!

Min kompis sa att ”Göteborgsvarvet är inget lopp man springer pers på – det är en folkfest och man ska bara springa och njuta av musiken, folket och stämningen!” Så sant som det var sagt! Himla kul, det vill jag springa igen – världens största halvmarathon, Göteborgsvarvet!

Åkte ner över dagen med NocOut’s bussresa till Göteborg!

”Ett riktigt busskort!” (Citat från mr.Ordförande)

Jag gillar skarpt att åka på bussresa med likasinnade träningsnördar. Tugget i bussen på väg till Göteborg – vilket tempo ska man hålla, med keps eller utan, med solbrillor, vilka shorts kör du i idag? Du vet, nojjandet över detaljerna. Så himla kul! Sen hemvägen =) Vad gjorde man, hur gjorde man, vad borde man inte gjort – osv! =)

Jag då? Jag är väldigt nöjd med loppet – men inte så nöjd med tiden! Långt från personbästa, men men. Om man nu ska hitta ursäkter (vill ju inte erkänna att jag inte tränat tillräckligt ;-)) så har jag inte sprungit så mycket i vår, det var varmt, bitvis lite trångt och så kanske jag inte laddat så bra med att jobba över och sovit dåligt… =) Som sagt, nöjd är jag ändå!

Bilderna har jag tagit från IK NocOut.se’s facebooksida, en av medlemmarna var med som fotograf! Lyckades bara fastna på en bild från själva loppet =) Jag som brukar vara värsta linslusen ;-)

Bilden nedan har jag fått från Karla!

Related posts:

  1. Att tro på sig själv
  2. Göteborgsvarvets seedningslopp på Mantorp park
  3. långhelg – träningshelg!
  4. Ny gps-klocka?!
  5. Fredag!
Taggad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>