Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /storage/content/97/174097/cyklig.kromnow.eu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259 » Långpass löpning Mia Kromnow - Den som tycker träning är roligt – tränar för lite!

Långpass löpning

På lördag ska jag hålla mitt första långpass löpning – som ledare – genom gymmet Frisk. Det ska bli så himla kul. Jag ska hålla i gruppen som springer i ca 6:15-tempo och ca 13 km! Hoppas jag kan inspirera andra till att börja springa långt och tycka det är lika roligt som jag tycker!

Jag har använt GMAP för att lägga en runda http://www.gmap-pedometer.com/?r=6537540

Nu hoppas jag att det kommer några på lördag som vill springa långt med mig!!

 

Related posts:

  1. Lördag – långpass!
  2. Boktips – löpning
  3. Tillbaka på banan!
  4. Långpass med NocOut!
  5. Intervallpass – hatkärlek
Taggad , ,

En kommentar på inlägget “Långpass löpning

  1. Malin Bergström skriver:

    Åh Maria! Det låter ju jättetrevligt, lagom fort och sällskap när det är långt. Om jag bott närmre hade jag garanterat kommit! Heja på! /Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>